Gezichtsbehandelingen

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw concept, waarbij onze behandelingen op deze pagina worden vernieuwd en verrijkt. Binnenkort delen we hier meer details over. Op de Maak Afspraak button staan alle behandelingen die geboekt kunnen worden. Mocht je in de tussentijd vragen hebben over een specifieke behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Comfort Zone is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in huidverzorgingsproducten die bedoeld zijn om het welzijn van de huid te bevorderen. Ze bieden een breed scala aan producten die gericht zijn op hydratatie, anti-aging, reiniging en andere aspecten van huidverzorging. Het merk streeft naar het creëren van een gevoel van comfort en welzijn voor de huid door middel van hun producten en behandelingen.

Alpha-H is een Australisch merk dat gebruik maakt van producten met alfahydroxyzuren (AHA’s). AHA’s zijn een categorie van natuurlijke en synthetische zuren die worden gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege hun exfoliërende en huidvernieuwende eigenschappen. Ze helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, verbeteren de textuur van de huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels, en kunnen ook helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en acne. Alpha H behandelingen kunnen variëren van professionele salonbehandelingen tot thuisgebruik van producten met AHA’s.