Gezichtsbehandelingen

Iedere gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomstritueel dat zorgt voor ontspanning van lichaam & geest.


Face Special €39,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren.

Face Special €53,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid.

Face Special €69,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid. Daarnaast heeft u de keuze uit wenkbrauwen waxen en onzuiverheden verwijderen.

Active Pureness Express (onzuivere huid) €39,50

Een reinigende en zuiverende behandeling speciaal voor een huid met een hoge talgproductie en grove poriën.

Active Pureness Complete (onzuivere huid) €69,50

Een reinigende en zuiverende behandeling speciaal voor een huid met onzuiverheden, hoge talgproductie en grove poriën. Deze behandeling is inclusief verwijderen van onzuiverheden.

Face Remedy (gevoelige huid) €64,50

Een kalmerende, versterkende en verzachtende gezichtsbehandeling voor de huid die roodheid, jeuk en irritatie vertoont. Deze behandeling is inclusief een peel-off masker en detox massage.

Skin Regimen (preventief anti-aging) €72,50

Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stressgerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren. Door gebruik van fruitzuren of een intensief detox masker werkt deze behandeling direct celvernieuwend of ontgiftend. Tevens inclusief is een bindweefselmassage die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verhoogt.

Sublime Skin Double Peel (anti-aging) €69,50

Een gezichtsbehandeling die de celvernieuwing stimuleert. Deze behandeling is geschikt voor zowel een doffe en grauwe huid als een vette, onzuivere en verouderde huid. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling gecombineerd met vitamine C werkt deze behandeling direct verhelderend op de huidskleur.

Sublime Skin Active Lift (anti-aging) €89,50

Een verstevigde en liftende gezichtsbehandeling, door middel van een liftend peel-off masker. De huid krijgt direct meer volume en wordt gelift door de Japanse Kobido bindweefselmassage.

Sublime Skin Deluxe Lift €104,50

Een celvernieuwende, verstevigende en liftende gezichtsbehandeling. Het werkt direct verminderend op fijne en diepe lijntjes en geeft de huid weer volume. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling, een liftend peel-off masker en de Japanse Kobido bindweefselmassage wordt de huid direct gelift.

Bindweefselmassage gezicht €52,50

Een fitnessbehandeling speciaal voor je gezicht. Tijdens deze bindweefselmassage werken we op het bindweefsel. Door verschillende technieken toe te passen zoals knijp- en roltechnieken werkt deze massage verder door in de diepere huidlagen. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, de doorbloeding wordt beter, de fijne lijntjes en rimpels worden zachter, het heeft een liftend effect, verhoogt de opname van producten en hun werkstoffen, werkt ontgiftend en voert de afvalstoffen af. Resultaat: een gelifte huid, zachtere lijntjes en rimpels en een prachtige Glow!

Deze behandeling bestaat uit: reiniging bindweefselmassage van gezicht, hals en afsluitende verzorging.

Buccal Lifting Massage €62,50

Buccal Massage is een techniek waarbij de spieren diep in de wangen en het kaakgebied worden gemasseerd om de spanning los te maken, doorbloeding te stimuleren en zuurstof in de huid te activeren Het vermindert direct blokkades en stress in het gezicht. Deze behandeling bestaat uit: reiniging, buccal massage gericht op de wangen- en kaakgebied en afsluitende verzorging.

Bindweefselmassage extra tijdens gezichtsbehandeling €39,50

Deze massage kan bij een Face Special 30, 45 en of 60 minuten extra bijgeboekt worden.

Sublime Skin Eye Mask €15,00

Een liftend oogmasker met direct resultaat. Deze kan aan elke gezichtsbehandeling toegevoegd worden.