Gezichtsbehandelingen

Iedere gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomstritueel dat zorgt voor ontspanning van lichaam & geest.


Face special €34,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren.

Face special €49,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid.

Face special €64,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid. Daarnaast heeft u de keuze uit wenkbrauwen waxen en onzuiverheden verwijderen.

Face Remedy (gevoelige huid) €59,50

Een kalmerende, versterkende en verzachtende gezichtsbehandeling voor de huid die roodheid, jeuk en irritatie vertoont. Deze behandeling is inclusief een peel-off masker en detox massage.

Skin regimen (preventief anti-aging) €67,50

Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stressgerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren. Door gebruik van fruitzuren of een intensief detox masker werkt deze behandeling direct celvernieuwend of ontgiftend. Tevens inclusief is een bindweefselmassage die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verhoogt.

Sublime skin double peel (anti-aging) €64,50

Een gezichtsbehandeling die de celvernieuwing stimuleert. Deze behandeling is geschikt voor zowel een doffe en grauwe huid als een vette, onzuivere en verouderde huid. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling gecombineerd met vitamine C werkt deze behandeling direct verhelderend op de huidskleur.

Sublime skin active lift (anti-aging) €84,50

Een verstevigde en liftende gezichtsbehandeling, door middel van een liftend peel-off masker. De huid krijgt direct meer volume en wordt gelift door de Japanse Kobido bindweefselmassage.

Sublime skin deluxe lift €99,50

Een celvernieuwende, verstevigende en liftende gezichtsbehandeling. Het werkt direct verminderend op fijne en diepe lijntjes en geeft de huid weer volume. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling, een liftend peel-off masker en de Japanse Kobido bindweefselmassage wordt de huid direct gelift.

Sublime skin hormone aging €134,50

De Rolls-Royce onder de gezichtsbehandelingen, speciaal voor de vrouwen in en na de overgang. Een zeer uitgebreide behandeling welke kalmerend, celvernieuwend, verhelderend, liftend en verstevigend werkt. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling, een liftend peel-off masker en de Japanse Kobido bindweefselmassage. Tevens worden de handen, armen en de hoofdhuid gemasseerd. Inclusief het Sublime Skin Eye Mask.

Sublime skin eye mask €15,00

Een liftend oogmasker met direct resultaat. Deze kan aan elke gezichtsbehandeling toegevoegd worden.