Gezichtsbehandelingen

Iedere gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomstritueel dat zorgt voor ontspanning van lichaam & geest.


Face Special €39,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren.

Face Special €53,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid.

Face Special €69,50

Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling geschikt voor elk huidtype. Bij deze behandeling wordt er samen een keuze gemaakt om de huid te hydrateren, voeden of zuiveren. Deze behandeling is inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouder, nek en hoofdhuid. Daarnaast heeft u de keuze uit wenkbrauwen waxen en onzuiverheden verwijderen.

Active Pureness Express (onzuivere huid) €39,50

Een reinigende en zuiverende behandeling speciaal voor een huid met een hoge talgproductie en grove poriën.

Active Pureness Complete (onzuivere huid) €69,50

Een reinigende en zuiverende behandeling speciaal voor een huid met onzuiverheden, hoge talgproductie en grove poriën. Deze behandeling is inclusief verwijderen van onzuiverheden.

Sacred Nature (biologisch) €39,50

Een behandeling die de huid regenereert, jong en gezond houdt en daarnaast de planeet regenereert, om zo de klimaatcrisis te helpen beperken. Deze effectieve behandeling is inclusief een inleidende massage, hydra mask en powder scrub.

Sacred Nature (biologisch) €73,50

Een behandeling die de huid regenereert, jong en gezond houdt en daarnaast de planeet regenereert, om zo de klimaatcrisis te helpen beperken. Deze regenererende behandeling is inclusief een inleidende massage, powder scrub en afgestemd op jouw huid is er een keuze uit een reinigende Glow Clay Mask of een vestevigende Rubber Mask.

Face Remedy (gevoelige huid) €64,50

Een kalmerende, versterkende en verzachtende gezichtsbehandeling voor de huid die roodheid, jeuk en irritatie vertoont. Deze behandeling is inclusief een peel-off masker en detox massage.

Skin Regimen (preventief anti-aging) €72,50

Een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de multitasker, om stressgerelateerde imperfecties en tekenen van huidveroudering te corrigeren. Door gebruik van fruitzuren of een intensief detox masker werkt deze behandeling direct celvernieuwend of ontgiftend. Tevens inclusief is een bindweefselmassage die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verhoogt.

Sublime Skin Double Peel (anti-aging) €69,50

Een gezichtsbehandeling die de celvernieuwing stimuleert. Deze behandeling is geschikt voor zowel een doffe en grauwe huid als een vette, onzuivere en verouderde huid. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling gecombineerd met vitamine C werkt deze behandeling direct verhelderend op de huidskleur.

Sublime Skin Active Lift (anti-aging) €89,50

Een verstevigde en liftende gezichtsbehandeling, door middel van een liftend peel-off masker. De huid krijgt direct meer volume en wordt gelift door de Japanse Kobido bindweefselmassage.

Sublime Skin Deluxe Lift €104,50

Een celvernieuwende, verstevigende en liftende gezichtsbehandeling. Het werkt direct verminderend op fijne en diepe lijntjes en geeft de huid weer volume. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling, een liftend peel-off masker en de Japanse Kobido bindweefselmassage wordt de huid direct gelift.

Sublime Skin Hormone Aging €137,50

De Rolls-Royce onder de gezichtsbehandelingen, speciaal voor de vrouwen in en na de overgang. Een zeer uitgebreide behandeling welke kalmerend, celvernieuwend, verhelderend, liftend en verstevigend werkt. Door gebruik van een dubbele fruitzuurpeeling, een liftend peel-off masker en de Japanse Kobido bindweefselmassage. Tevens worden de handen, armen en de hoofdhuid gemasseerd. Inclusief het Sublime Skin Eye Mask.

Bindweefselmassage gezicht €47,50

Een fitnessbehandeling speciaal voor je gezicht. Tijdens deze bindweefselmassage werken we op het bindweefsel. Door verschillende technieken toe te passen zoals knijp- en roltechnieken werkt deze massage verder door in de diepere huidlagen. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, de doorbloeding wordt beter, de fijne lijntjes en rimpels worden zachter, het heeft een liftend effect, verhoogt de opname van producten en hun werkstoffen, werkt ontgiftend en voert de afvalstoffen af. Resultaat: een gelifte huid, zachtere lijntjes en rimpels en een prachtige Glow!

Deze behandeling bestaat uit: reiniging bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté, ontspannende schouder- en nekmassage en afsluitende verzorging.

Bindweefselmassage gezicht kuur 6 keer €279,50

Het allerbeste resultaat bereik je door deze bindweefselmassage in kuurverband te ondergaan. De kuur bestaat uit 6x een bindweefselmassage van 45 minuten, waarbij je iedere week een behandeling ondergaat. Na de kuur is het advies om iedere 4 weken deze behandeling te herhalen voor het optimale resultaat. Je kunt deze kuur inplannen en bij de 1e behandeling plannen we samen de volgende behandelingen.

Bindweefselmassage extra tijdens gezichtsbehandeling €32,50

Deze massage kan bij een Face Special 30, 45 en of 60 minuten extra bijgeboekt worden.

Sublime Skin Eye Mask €15,00

Een liftend oogmasker met direct resultaat. Deze kan aan elke gezichtsbehandeling toegevoegd worden.