Huidtherapie

Pure Beauty & Wellness werkt samen met Cosmetique Totale.


Pure Beauty & Wellness werkt samen met Cosmetique Totale, een gespecialiseerde partner op het vlak van huidtherapie. Zij zijn dé expert op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, het verwijderen van tatoeages, huidverjonging en huidverbetering.

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen Cosmetique Totale en Pure Beauty & Wellness de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerd huidtherapeute Vieveke Voogd. Zij is afgestudeerd aan het HBO en BIG geregistreerd huidtherapeut. Tevens is Cosmetique Totale lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Doordat Cosmetique Totale contracten heeft met alle zorgverzekeraars, is het eventueel mogelijk dat je een vergoeding krijgt vanuit je aanvullende verzekering. Informeer van tevoren bij je verzekeraar of kijk je polis na voor de vergoedingen.

Neem contact met ons op voor het maken van een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak bij Cosmetique totale