Over ons


Patricia

Patricia ter Horst is eigenaar en werkt voornamelijk als schoonheidsspecialiste in dit mooie bedrijf Pure Beauty & Wellness. Na haar mbo-opleiding is zij gaan werken in een drogisterij en parfumerie. Hierdoor heeft ze veel ervaring en kennis opgedaan waar ze tot op de dag van vandaag profijt van heeft. In 2011 heeft zij de deuren mogen open van haar eigen schoonheidssalon. In de loop der jaren zijn er heel veel behandelingen en merken bijgekomen. Om up-to-date te blijven volgt ze regelmatig diverse trainingen en webinars.

Haar passie is om huidverbetering en ontspanning te combineren. Samen met de klant focust zij zich op de behandeling om de huid in topconditie te brengen. Door gebruik te maken van exclusieve merken met hoogwaardige ingrediënten creëert ze een duidelijk en direct resultaat.

Naast het behandelen vindt ze het ook heerlijk om te adviseren zodat men thuis zelf de huidverbetering kan voortzetten. Ze vertelt graag alles over de werkstoffen en geeft altijd een passend advies.

Daarnaast houdt zij zich bezig met werkzaamheden achter de schermen. Denk hierbij aan social media, website en webshop.

Hopelijk tot snel bij Pure Beauty & Wellness.

Vieveke

Vieveke Voogd is huidtherapeute van Cosmetique Totale en heeft Huidtherapie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool van Den Haag. Zij is werkzaam op zowel de vaste locatie van Cosmetique Totale als bij schoonheidssalon Pure Beauty & Wellness.
Je kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals definitief ontharen, acne, couperose-, litteken- en pigmentbehandelingen en schimmelnagels. Vieveke staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
Doordat Vieveke BIG geregistreerd is, kun je de behandelingen mogelijk gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoed krijgen via je zorgverzekering. Een intakegesprek is altijd gratis!
Vieveke komt eens per 6 weken op dinsdag en op vrijdag. Afspraak maken kan zowel bij Pure Beauty & Wellness als bij Cosmetique Totale.

Cosmetique totale